Sobota, 27 kwietnia 2024

Lgotyp Biuletynu Informacji Publicznej

Wyszukiwarka

search

Świadczenie usług cateringowych

Opublikowano: 2023-09-19

Termin składania ofert: 2023-09-25

Rodzaj: Usługi

Orientacyjna wartość:

ZAPYTANIE OFERTOWE
(Niniejsze zapytanie ma formę rozeznania rynku i nie stanowi zapytania ofertowego w rozumieniu przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych)
Zwracamy się z prośbą o przedstawienie swojej oferty na poniżej opisany przedmiot zamówienia:

1. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w dniach 02 października 2023 r., 03 października 2023 r., 05 października 2023r., 12 października 2023. oraz 19 października 2023 r. na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Aktywności Międzypokoleniowej „Nowolipie” w Warszawie.
Catering winien być każdorazowo dostarczony do siedziby Centrum Aktywności Międzypokoleniowej „Nowolipie”, Dział Dom Powstańców Warszawskich, ul. Nowolipie 22 w Warszawie.
Usługa cateringowa będzie realizowana w 5 zadaniach (3 Częściach) opisanych szczegółowo poniżej.

I. CZĘŚĆ 1:
• Zadanie 1: 02 października 2023 r. Catering dla 50 osób dostarczony do siedziby Domu Powstańców Warszawskich. Dostawa na tacach umożliwiających podanie w formie szwedzkiego stołu, w kilku punktach stołu. Dostawa do godziny 11:00.

Catering zawierający 150 porcji/sztuk przekąsek słodkich:
– 50 porcji sernika (porcja nie mniejsza niż 70 gram);
– 50 porcji szarlotki (porcja nie mniejsza niż 70 gram);
– 50 sztuk ptysi z bitą śmietaną (porcja około 30 gram);

• Zadanie 2: 03 października 2023 r. Catering dla 100 osób dostarczony do siedziby Domu Powstańców Warszawskich. Dostawa na tacach umożliwiających podanie w formie szwedzkiego stołu, w kilku punktach stołu. Każda taca powinna zawierać mix smaków przekąsek z danego rodzaju. Dostawa do godziny 09:30.

Catering zawierający przekąski słone i słodkie, tort oraz kawę i herbatę. Specyfikacja szczegółowa zamówienia poniżej.

Przekąski słone – 500 szt.
– mini tortille – 4 rodzaje po 65 sztuk – z łososiem i twarożkiem, z kurczakiem, z grillowanymi warzywami, z mozzarella i bazylia suma 260 sztuk; 6 tac.
– kanapeczki – 4 rodzaje po 35 sztuk – z łososiem, z twarożkiem, z szynką, z serem camembert – suma 140 sztuk; 6 tac.
– babeczki wytrawne – 4 rodzaje po 25 sztuk z pastą rybną, pastą jajeczną, pastą warzywną łagodną, z twarożkiem z ziołami – suma 100 sztuk; 4 tace.

Przekąski słodkie – 300 porcji/sztuk. – Tace ze słodkimi przekąskami powinny zawierać każda mix wszystkich ciast. W sumie 6 tac.
– szarlotka – 80 porcji (porcja nie mniejsza niż 70 gram);
– sernik – 80 porcji (porcja nie mniejsza niż 70 gram);
– ptysie – 90 sztuk (sztuka około 30 gram);
– Babeczki „muffinki” małe (dwie opcje smakowe – czekoladowe i cytrynowe) – 50 sztuk (sztuka około 40 gram);

Kawa – dwa warniki z kawą, cukier oraz mleko;
Herbata – dwa warniki wrzątku, wybór herbat czarnych smakowych;

Tort o wadze 6 kilogramów, smak czekoladowy, biszkopt, przekładany wiśniami w kształcie prostokąta, na zewnątrz biała masa cukrowa z napisem „5 urodziny Domu Powstańców Warszawskich” oraz znak Polski Walczącej:

• Zadanie 3: 05 października 2023r. Catering dla 50 osób dostarczony do siedziby Domu Powstańców Warszawskich. Dostawa na tacach umożliwiających podanie w formie szwedzkiego stołu, w kilku punktach stołu. Każda taca powinna zawierać mix smaków przekąsek z danego rodzaju. Dostawa do godziny 13:30

Catering zawierający przekąski słone i słodkie, kawę, herbatę oraz tort. Specyfikacja szczegółowa zamówienia poniżej.

Przekąski słone – 320 szt.
– mini tortille – 2 rodzaje po 60 sztuk – z łososiem i twarożkiem, z kurczakiem – suma 120 sztuk;
– kanapeczki – 4 rodzaje po 30 sztuk – z łososiem, z twarożkiem, z szynką, z serem camembert – suma 120 sztuk;
– babeczki wytrawne – 4 rodzaje po 20 sztuk z pastą rybną, pastą jajeczną, pastą warzywną łagodną, z twarożkiem z ziołami – suma 80 sztuk;

Przekąski słodkie – 160 porcji/sztuk. – Tace ze słodkimi przekąskami powinny zawierać każda mix wszystkich ciast.
– szarlotka – porcji (porcja nie mniejsza niż 70 gram);
– sernik – porcji (porcja nie mniejsza niż 70 gram);
– ptysie – 40 sztuk (sztuka około 30 gram);
– Babeczki „muffinki” małe (dwie opcje smakowe – czekoladowe i cytrynowe) – 40 sztuk (sztuka około 40 gram);

Kawa – jeden warnik z kawą, cukier oraz mleko;
Herbata – jeden warnik wrzątku, wybór herbat czarnych smakowych;

Tort o wadze 3 kilogramów, smak czekoladowy, biszkopt, przekładany wiśniami w kształcie prostokąta, na zewnątrz biała masa cukrowa z napisem „5 urodziny Domu Powstańców Warszawskich” oraz znak Polski Walczącej:

II. CZĘŚĆ 2:
Zadanie 4: 12 października 2023r. Catering dla 40 osób dostarczony do siedziby Domu Powstańców Warszawskich. Dostawa na tacach umożliwiających podanie w formie szwedzkiego stołu, w kilku punktach stołu. Każda taca powinna zawierać mix smaków przekąsek z danego rodzaju. Dostawa 12 października, do godziny 9:00
Catering zawierający przekąski słone oraz tort. Specyfikacja szczegółowa zamówienia poniżej.

Przekąski słone – 80 szt.
– mini tortille – 2 rodzaje po 20 sztuk – z łososiem i twarożkiem, z kurczakiem – suma 40 sztuk;
– babeczki wytrawne – 2 rodzaje po 20 sztuk z pastą rybną, pastą jajeczną – suma 40 sztuk;
Tort o wadze 3 kilogramów, smak czekoladowy, biszkopt, przekładany wiśniami w kształcie prostokąta, na zewnątrz biała masa cukrowa z napisem (cyfra 1. Większą czcionką od napisu):
1. Pierwsze urodziny CAM Armii Ludowej 9
Dostawa 12 października 2023r. do godziny 9:00.

III. CZĘŚĆ 3:

Zadanie 5: 19 października 2023r. Tort o wadze 4 kilogramów, smak czekoladowy, biszkopt, przekładany wiśniami w kształcie prostokąta, na zewnątrz biała masa cukrowa z napisem: 5 urodziny #Pokolenia. Dostawa 19 października 2023r. do godziny 9:00.

2. WARUNKI REALIZACJI ZAMÓWIENIA:
a) Miejscem świadczenia usług będzie siedziba CAM „Nowolipie”, Dział Dom Powstańców Warszawskich ul. Nowolipie 22. W Warszawie.
b) Wykonawca zapewni kompletny sprzęt niezbędny do wykonania usług cateringu, w tym tace serwisowe, warniki, serwetki, stojące kosze na śmieci.
c) Wykonawca zapewni dostarczenie cateringów w terminach i w godzinach podanych w pkt. 1.
d) Oferent jest związany z ofertą nie dłużej niż 30 dni od dnia ogłoszenia informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty.
e) Określenie ewentualnych warunków zmian umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zostanie zawarte w projekcie umowy.
f) Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania lub podjęcie negocjacji z oferentami w przypadku gdy kwota ofert przedstawiona przez Wykonawców przekroczy kwotę jaką Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia.

3. WARUNKI PRZYSTĄPIENIA DO ZAPYTANIA OFERTOWEGO:
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają poniższe warunki:
a) Posiada uprawnień do wykonania określonej działalności lub czynności, jeśli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania. Wykonawca spełni warunek jeżeli jest wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy (świadczenia usług cateringowych) na podstawie ustawy z dnia 25.08.2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2023 poz. 1448.).
b) Zapewnię odpowiedni potencjał techniczny oraz osoby zdolne do wykonania zamówienia – Wykonawca spełni warunek jeżeli:
• zapewni co najmniej 1 osobę w zakresie przygotowania produktów zgodnie
z wymaganiami;
• Zapewni co najmniej 1 osobę do transportu cateringu i rozłożenia, do wskazanej w pkt. 2 lokalizacji
• znajduje się w sytuacji ekonomicznej lub finansowej pozwalającej na wykonanie przedmiotu zamówienia.
c) Wykonawca zna i stosuje zasady GMP,GHP oraz HACCP.
d) Wykonawca spełni w/w warunki na podstawie oświadczenia złożonego w treści oferty.

4. KRYTERIA OCENY OFERTY:
Zamawiający dokona oceny ofert wg poniższych kryteriów:
a) Cena brutto oferty – 100%
Komisja przyzna każdej ofercie punkty w kryterium „cena brutto” wg wzoru:
W kategorii cena
Cena łączna za wykonanie usługi najniższej oferty
Liczba punktów = ————————————————————————- x 100%
Cena łączna za wykonanie usługi badanej oferty

5. TERMIN REALIZACJI ZAMÓWIENIA:
02 października 2023 r., 03 października 2023 r., 05 października 2023r., 12 października 2023 r., 19 października 2023 r. Centrum Aktywności Międzypokoleniowej „Nowolipie”, Dział Dom Powstańców Warszawskich ul. Nowolipie 22, Warszawa

6. TRYB I TERMIN SKŁADANIA OFERT:
a) Oferta powinna zawierać Formularz ofertowy stanowiący Załącznik nr 1 do zapytania ofertowego .
b) Ofertę należy wysłać pocztą elektroniczną na adresy mailowe:
nowolipie@camnowolipie.pl;
dompowstancow@camnowolipie.pl;
c) Ofertę należy przesłać do 25.09.2023 do godz. 14.00
d) Pliki stanowiące załączniki nie mogą przekraczać łącznie 10 MB.

7. INNE ISTOTNE WARUNKI ZAMÓWIENIA:
a) W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie (np. konsorcjum), oferenci występujący wspólnie ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie przedmiotowego zamówienia albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy, chyba że oferta lub umowa będzie podpisywana łącznie przez wszystkich oferentów.

b) Zamawiający zastrzega sobie możliwość negocjowania ceny z Wykonawcą, który złoży najkorzystniejszą ofertę, w przypadku, gdy wartość oferty przewyższa kwotę środków przeznaczonych na zamówienie.
c) Oferent jest związany ofertą nie dłużej niż 30 dni od dnia ogłoszenia informacji
o wyborze najkorzystniejszej oferty.
d) Określenie ewentualnych warunków zmian umowy zawartej w wyniku przeprowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zostanie zawarte w projekcie umowy.
e) Oferent winien działać zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych Dz. U. 2018 poz. 1000, ze zm.) oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (ogólne rozporządzenie o ochronie danych, Dz. Urz. UE L 119 z dn. 4 maja 2016 r.). Oferent oświadczy, że zapoznał/a się z załączoną Klauzulą informacyjną o przetwarzaniu danych osobowych na podstawie zgody.
f) Oferent oświadcza, że znany jest mu fakt, iż treść umowy, a w szczególności dane go identyfikujące (gdy jest osobą fizyczną ograniczone do imienia i nazwiska ewentualnie imienia, nazwiska i firmy – jeżeli zawiera umowę w ramach prowadzonej działalności gospodarczej), przedmiot umowy i wysokość wynagrodzenia podlegają udostępnieniu w trybie ustawy z dnia 6 września 2001 r. o dostępie do informacji publicznej (Dz. U. z 2020 poz. 2176).
g) Zamawiający zastrzega sobie prawo unieważnienia postępowania lub podjęcie negocjacji z oferentami w przypadku gdy kwota ofert przedstawiona przez Wykonawców przekroczy kwotę jaką Zamawiający może przeznaczyć na realizację zamówienia.

8. INFORMACJA O PRZETWARZANIU DANYCH OSOBOWYCH:
Wypełniając obowiązek informacyjny określony w art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu tych danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (zwanego dalej „RODO”) informujemy:
1. Administratorem danych osób fizycznych – Oferentów jest Centrum Aktywności Międzypokoleniowej „Nowolipie” z siedzibą przy ul. Nowolipie 25 B w Warszawie.
2. Administrator w trybie art. 37 RODO powołał inspektora ochrony danych, z którym można się kontaktować pod adresem: iod@camnowolipie.pl
3. Dane osobowe Oferent przetwarzane będą w celu zawarcia i wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą na zasadach określonych w ustawie
o finansach publicznych i ( art. 6 ust. 1 lit. b i c RODO). Ponadto Administrator z uwagi
na przedmiot zamówienia przetwarza dane, o których mowa w art. 10 RODO – dot. wyroków skazujących i naruszeń prawa, w związku z realizacją obowiązków prawnych określonych w ustawie z dnia 13.05.2016 r. o przeciwdziałaniu zagrożeniom przestępczością na tle seksualnym.
4. Odbiorcami danych osobowych mogą być:
a) podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa, gdy wystąpią z takim żądaniem w oparciu o stosowną podstawę prawną
b) inne podmioty, które na podstawie stosownych umów podpisanych
z Administratorem przetwarzają powierzone przez Administratora dane tj. Prezydent m.st. Warszawy w związku z realizacją zobowiązania z tytułu obsługi jednostek miejskich m.st. Warszawy przez Biuro Księgowości i Kontrasygnaty Urzędu m.st. Warszawy w zakresie jednego numeru NIP 525-22-48-481, dostawcy usług takich
jak hosting poczty elektronicznej i strony internetowej, podmioty świadczące usługi prawne/ doradcze, obsługę IT.
5. Dane osobowe Oferenta wybranego do realizacji usługi będą przechowywane przez okres
10 lat zgodnie z ustawą z dnia 14 lipca 1983 r. narodowym zasobie archiwalnym i archiwach. Dane pozostałych Oferentów będą przechowywane przez okres 5 lat.
6. W związku z przetwarzaniem przez Administratora danych Oferent posiada:
a) prawo do dostępu do danych osobowych i ich sprostowania,
b) prawo do żądania ograniczenia przetwarzania z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
7. Oferent w przypadku powzięcia informacji o niezgodnym z prawem przetwarzaniu Oferent/Oferent/ka przez Administratora ma prawo wnieść skargę do organu nadzorczego
– Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa).
8. Podanie danych jest warunkiem ważności oferty i ewentualnego zawarcia umowy.
9. Dane Oferent nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym profilowane stosownie do art. 22 RODO.

Podmiot udostępniający informację:CAM Nowolipie
Data utworzenia:2023-09-19
Data publikacji:2023-09-19
Osoba sporządzająca dokument:Daria Kochańska
Osoba wprowadzająca dokument:Lech Uliasz
Liczba odwiedzin:0